ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
info@decopan.gr
T : 2310781770
ΔΕΥ-ΣΑΒ 8AM-8PM _ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΛΕΙΣΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ | ΑΘΗΝΑ ΑΛΙΜΟΣ

ΓΙΑΤΙ DECO-PAN ?

Η DECO-PAN , παρέχει απεριόριστες και ολοκληρωμένες λύσεις προς κάθε αρχιτέκτονα, διακοσμητή, ξενοδόχο, κατασκευαστή ή τεχνική εταιρία. Τα υψηλής ποιότητας υλικά, οι επιφάνειες οι οποίες είναι σύμφωνες με τις τελευταίες τάσεις, το εμπλουτισμένο χρωματολόγιο και τα αρχιτεκτονικής προσέγγισης patterns, οδηγούν σε ένα δημιουργικό ταξίδι στον κόσμο του design .Ένα ταξίδι το οποίο χαρακτηρίζεται από συνεχή εξερεύνηση και έμπνευση. Σε κάθε περίπτωση το ταξίδι αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την προσγείωση σε σύγχρονους, υψηλής αισθητικής χώρους εσωτερικής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης. Αυτό φυσικά αποτελεί μόνο το ένα σκέλος της DECO-PAN. επιπρόσθετα οι μοναδικές και εξαιρετικές παραγωγικές δυνατότητες της εταιρίας, σαν αποτέλεσμα ενός υπερσύγχρονου εργοστασίου εξοπλισμένου με τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Αυτό σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία των ανθρώπων της εταιρίας επιτρέπουν στην DECO-PAN contract να υπόσχεται απεριόριστες και ολοκληρωμένες λύσεις στο πλαίσιο υλοποίησης οποιουδήποτε project.

ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ, Ο ΠΕΛΑΤΗΣ.

 

Η ίδια η ουσία της decopan® έγκειται στο γεγονός ότι δεν ανταποκρίνεται μόνο στις απαιτήσεις της αγοράς, αλλά είναι επίσης σε θέση να προβλέψει τις τάσεις μέσω της έρευνας, της δημιουργικής ανάπτυξης και τη παρακολούθηση των διεθνών ροπών του design. Μια εταιρία, που σέβεται τις διαθέσεις του αγοραστικού κοινού, και προσαρμόζεται στις νέες απαιτήσεις του, όλο και πιο γρήγορα.

Ο μοναδικός συνδιασμός άποψης, στυλ και ποιότητας, παραλλήλως με τον σέβασμο για το περιβάλλον αποτελούν τον πυρήνα της εταιρίας.

Η συλλογές της decopan® είναι οργανωμένες κυρίως σε δυο κατηγορίες.
Η συλλογή των υλικών και εξαρτημάτων και η συλλογή συστήματων επίπλωσης που μπορουν να καλύψουν κάθε χώρο του σπιτιού ή του καταστήματος.
Βιβλιοθήκες, ντουλάπες, κρεβάτια, κουζίνες, έπιπλα και συνθέσεις για το σαλόνι, είναι μόνο μερικές απο τις έτοιμες λύσεις που σας προσφέρουμε.
Παράλληλα μπορούμε να καλύψουμε , ανάγκες για εξειδικευμένους χώρους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.

 

Όταν έχετε να σχεδιάσετε έναν χώρο, η επιλόγη του στύλ των επίπλων, είναι μια δύσκολη δουλεία. 

Οι καλύτεροι λόγοι για να εμπιστευθείτε τη decopan είναι :

  1. Ποικιλία : Τα έπιπλα μας, προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υφών, φινιρισμάτων και σκοπών που εξυπηρετούν.
  2. Αντοχή : Τα φθηνά έπιπλα δεν είναι ακριβώς έπιπλα αντοχής και διαχρονικά.Τα έπιπλα μας έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα την ποιότητα και την αντοχή στο χρόνο.
  3. Ατομικότητα : Οι συνθέσεις της decopan έχουν την αίσθηση της μοναδικότητας, ακριβώς γιατί έχουν μελετηθεί αποκλειστικά για έσας σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο