ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
info@decopan.gr
T : 2310781770
ΔΕΥ-ΣΑΒ 8AM-8PM _ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΛΕΙΣΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ | ΑΘΗΝΑ ΑΛΙΜΟΣ

Πορτάκια Ταμπλαδωτά FLAT.

Τα ταμπλαδωτά πορτάκια FLAT παράγονται σε 18 χιλιοστάπάχος με ταμπλά με ίσια ή κάθετα νερά πλαισιωμένα με δύο τελάρα δεξιά και αριστερά πλάτους 8 εκατοστών με ίσια νερά. Επιφάνειες σε απόλυτη απομίμηση του μασίφ ξύλου με βαθιά νερά και φυσική ροή με ρόζους και κυματισμούς. Μόνο ένα έμπειρο μάτι μπορεί να καταλάβειτη διαφορά της βιομηχανικής αυτής πλάκας από μια αληθινή επιφάνεια ξύλου. Συνδιάζεται μοναδικά μαζί μεερμάριο ίδιας απόχρωσης και υφής για ένα τέλειοομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Πορτάκια Ταμπλαδωτά SQUARE.

Τα ταμπλαδωτά πορτάκια SQUARE παράγονται με τελάρομελαμίνης πλάτους 8 εκατοστών και εσωτερικό ταμπλά 8χιλιοστών. Το συνολικό πάχος 18 χιλιοστών προσδίδει έναανθεκτικό και ποιοτικό αποτέλεσμα. Όπως και τα πορτάκιαFLAT είναι ένα εργαλείο για να καλύψουμε πλήρως την κάθεκατασκευαστική ανάγκη δίνοντας τη δυνατότητα συνδυασμού του κλασικού με το μοντέρνο. Παράγονται στις διαστάσεις τουπελάτη κατόπιν παραγγελίας.

Πορτάκια Post forming.

Όλες οι επιλογές LPL/CPL/HPL παράγονται σε μπάρες με τη μέθοδο του POSTFORMΙNG. Ακολουθούν όλες τις διεθνείς τάσειςτου σύγχρονου design και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλίαχρωμάτων, επιφανειών & υλικών. Τα πορτάκια παραδίδονταιδιαστασιολογημένα ή και σε ολόκληρες μπάρες. Η μοναδικήχρήση της κόλλας PUR πολυουρεθάνης αδιαβροχοποιεί όλα ταπροϊόντα που παράγουμε καθώς χρησιμοποιείται και κατά τηδιαδικασία πρεσαρίσματος των υλικών. Τα πορτάκια Post formingέχουν εσωτερικό πυρήνα μοριοσανίδα Ε1 πάχους 18mm και μορφή (radius 2). Παράγονται σε μήκος 3,05m και σε φάρδυ30/35/40/45/50/60/90 (οι τελικές διαστάσεις είναι -3mm από την ονομαστική διάσταση).

  1.  Κουζίνες
  2. Ντουλάπες
  3. Διακοσμητικές επενδύσεις.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο